Training

“Een groep is een verzameling individuen”

Individuen vormen de groep. En als groep zal je ontwikkelen als er ruimte is voor het potentieel van het individu. Het hangt allemaal samen. Training van Parktijk Groen draagt bij aan een open en effectieve onderlinge communicatie. Jullie groep zal gaan aanvoelen als een warm bad! Het brengt jullie team:

  • Beter constructief samenwerken
  • Een ieders kwaliteiten beter benutten
  • Effectief en openlijk communiceren
  • Samen leren en ontwikkelen

Samen leren

Het mooist en meest effectief is het als er individueel èn met elkaar geleerd kan worden. Vanuit ieders individuele kwaliteiten naar een kwaliteitsteam! Door inzichten van en met elkaar te delen ontstaat meer begrip en rust. Een ieder zal zich beter gaan bewegen binnen de groep en daarmee elkaars kracht gaan versterken.

Ontwikkelproces in vertrouwen

Ik sluit aan bij waar de groep zich bevindt en maak de kracht en potentie inzichtelijk. Ik leg ook de eventuele “pijn” op een confronterende maar veilige manier aan de oppervlakte. Vanuit vertrouwen en commitment, met plezier en humor, gaan we samen aan de slag voor een positief toekomstbeeld. Vanzelfsprekend wordt ook de leidinggevende in het gehele proces betrokken.  

Aanvullende begeleiding

Ook na de training zal ik beschikbaar zijn voor begeleiding. Kijk ook bij de pagina “Werken met beelden” voor een intensieve en uiterst effectieve manier van coachen van het individu binnen het team en het team als geheel.

Willen jullie ook een sterker team en plezierig samenwerken? Twijfel niet en neem contact met me op

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Praktijk Groen Is Verfrissend