Sabrina Groenendal, drijvende kracht achter Praktijk Groen.

“Wie zijn eigen pad gaat, kan nooit worden ingehaald.”

Dit betekent voor mij: ieder mens is uniek, met zijn eigen talenten en eigenschappen, maakt zijn eigen keuzes en gaat zijn eigen ontwikkeling. Daar sluit ik mij als mens en coach graag bij aan. Ik loop op een liefdevolle manier als een OEN (Open Eerlijk en Nieuwsgierig) betrokken een stukje mee op jouw pad en ben daarin uitdagend en soms provocerend.

Uit je comfortzone

Soms voel je dat het tijd is om uit je comfortzone te stappen. Ik had dat gevoel al heel lang. Ik wilde graag “wat” doen met mijn stille en weinig uitgesproken wens om van mensen versterken mijn beroep te maken. En dan ook nog het liefste vanuit mijn eigen Praktijk! Met mijn zijn, mijn kennis, ervaringen en inzichten wilde ik aan de slag om dat voor elkaar te krijgen. Maar als ik bleef doen wat ik altijd deed, zou dat nooit handen en voeten krijgen…

Leren naar mezelf kijken

Na een lange zoektocht naar een goede, gedegen en geaccrediteerde coachingsopleiding, kwam ik in 2013 uit bij Coaching Academy International in Naarden. Leren en naar mijzelf kijken waren spannend, maar zeker niet nieuw voor mij. Het voor het eerst naar onbekenden hardop uitspreken van mijn stille wens/ verlangen, was dat wel! Daar is het zaadje geplant waar ik het commitment ben aangegaan met mijzelf om mijn eigen pad te volgen. Een proces waar ik ontzettend veel van heb geleerd, leer en zal leren. Het pad waar ik bewust en trots op achterom kijk en met mijn blik vol vertrouwen op de toekomst gericht .

Heb jij ook het lef?

Leren is het lef te hebben om uit je comfortzone te stappen. Durf jij? Ik ben van mening dat jezelf ontwikkelen en versterken voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. Daarom maak ik ook ruimte vrij om iemand die het even niet kan bekostigen toch te coachen. Geldt dit voor jou of iemand die je kent? Informeer naar de mogelijkheden.

“Een mooiere wereld begint bij jezelf”

Sabrina Groenendal

Sabrina Groenendal 250 X 250

Drijvende kracht achter Praktijk Groen.

Persoonlijke kenmerken

Doortastend
Humor
Authentiek
Betrokken
Uitdagend
Ondersteunend
Zorgvuldig